Archief voor december 22nd, 2007

Het grote kerstklussen

zaterdag, december 22nd, 2007

 

Brimstone & Co hebben geen kerststress. Gistermiddag is er eten tot en met kerst in huis gehaald. Niet voor grote diners, maar voor snelle, lekkere happen. Nieuwe kleren voor de kerst heeft geen zin dit jaar, het ouwe kloffie is gepaste kleding.

Het grote kerstklussen is vandaag begonnen!

Vanmorgen zag het er nog zo uit.

 

 

En na een paar uur lekker pulken en scheuren is de bovenste laag van het behang eraf. Er zit nu nog een dun laagje papier op. Maar het is al getest, met wat lauw water en een spons gaat dat er makkelijk af.

 

 

Niet alle tijd kan er aan besteed worden, want de zorg voor de honden is er ook nog. Maar met gestaag doorgaan zal het een kleurrijk begin worden van het nieuwe jaar.

Wordt vervolgd

Hoop voor de fuchsia’s

zaterdag, december 22nd, 2007

Deze zomer had Brimstone fuchsia’s staan. Ze deden het goed. Dit waren ze in juni en september.

 

 

 

Om ze te overwinteren moesten ze eigenlijk ingekuild worden. Maar Brimstone had gelezen dat als ze kort werden gesnoeid en beschut stonden ook een kans maakten. Dat is nog afwachten.

Voor de zekerheid zijn er ook wat stekjes genomen. Dat zag er aanvankelijk wat troosteloos uit. Kale stokjes in een potje. Maar ineens verschenen er groene puntjes, die inmiddels uitgegroeid zijn tot heuse blaadjes.