Archief voor december 25th, 2007

Alternatief kerstfeest

dinsdag, december 25th, 2007

 

Dit is niet het roeren in een culinaire saus. De verf kan de muur op. Brimstone & Co wonen nu zo’n 2,5 jaar in dit huis en eindelijk hebben ze tijd om het behang dat al 30 jaar de muur heeft gesierd te vervangen.

Twee muren zijn de afgelopen dagen kaal gehaald en afgewerkt.

 

 

 

Gwen en Caitlin hebben het baasje gewezen op een oneffenheidje. Het zijn twee echte managers, de kleine meisjes. Ze kijken toe of het personeel het werk, waar ze zelf niet zo veel verstand van hebben, wel goed uitvoert.

Even later is het managementteam toch maar naar buiten gestuurd. Vooral Caitlin bemoeide zich te intensief met de klus. Het schiet niet op als het net aangebrachte afplakband er weer wordt afgetrokken.

 

 

 

En nu gaat het snel. Zo snel, dat de verfroller bijna niet op de gevoelige plaat is vast te leggen.

 

 

En de tweede muur komt op kleur. Beide wanden zitten nu in de verf. Morgen volgt nog een ‘finishing touch’ op deze muren. En dan kan er weer geschoven worden met meubels, zodat ook, op z’n minst, nog een andere muur vrolijk het nieuwe jaar ingaat.

Maar nu zitten Brimstone & Co te genieten van een wijntje en een biertje en gaan straks een piepklein kerstdinertje veroberen.