Archief voor april 23rd, 2008

Een lief Kadootje

woensdag, april 23rd, 2008

 

Nee, nee, nee…………….Brimstone heeft geen cadeautje gekregen. Of toch een beetje? Zo’n nieuw buurmeisje is toch ook een cadeautje of niet soms? Werken in de tuin en dan steeds even kijken wat ze doet………………..kijk ze draaft voor het eerst, oh, nou springt ze! Je vergeet natuurlijk de plantjes bijna, want lekker kijken naar een veulentje van 2 dagen oud is puur geluk!

 

 

Mamma Vera is trots op haar kleine meid, waarmee ze haar vrouwtje Ilse toch echt verraste. Ilse dacht dat Vera te dik werd, het kwam vast door te weinig beweging in de afgelopen wintermaanden. Totdat twee weken geleden de hoefsmid zei: "wat leuk, dat jullie binnenkort een veulen krijgen!" "huh, wat, veulen?" Ja, Vera was hoogdrachtig!

 

 

Vera weet het ook niet precies meer. Ja, het was een leuke logeerpartij en ze leerde daar van alles. Het was een vakantieliefde, maar hoe ie heette, dat is ze echt vergeten.

 

En toen ineens was daar gisterochtend de ‘liefdesbaby’. Gewoon geboren zonder hulp van een dierenarts of wie dan ook. Vera kan dat zelf wel! Ilse probeert nog te achterhalen wie nou de Pappa zou kunnen zijn en verder maakt het haar ook niet uit. Ze is blij! Blij samen met haar dochter. Kijk eens, moeder en dochter in tweevoud.

 

 

Kadootje krijgt nog een echte naam. Maar er is al besloten dat ze mag blijven. En Vera vindt het fantastisch en Brimstone ook!