Archief voor mei 12th, 2008

Bezig bijtje

maandag, mei 12th, 2008

 

Brimstone verveelt zich geen moment. Plezier maken met en zorgen voor de honden en de katten, planten kweken, een tuin opzetten, fotograferen, logjes in elkaar knutselen enzovoort en zo verder. Een bezige bij (of hommel). En toch ging het kriebelen na zo’n anderhalf jaar zonder werk, nou ja zonder werk, werk  genoeg, maar zonder baan.

 

De eerste stap op het sollicitatiepad was direct met resultaat, een leuk baantje van 12 tot 16 uur per week in de avonduren. Maar voordat echt aan de slag gegaan kan worden moet er eerst een training worden gevolgd. En het eerste deel van die training is komende week, 4 dagen van 12 tot 8 uur. Brimstone heeft er zin in!  Van loggen en andere weblogs bezoeken zal niet veel komen.

 

In de weken daarna zijn er ook nog verschillende trainingsdagen en het begin van het echte werk. Het loggen zal dan zeker weer worden vervolgd, misschien wat minder intensief, maar wel met veel plezier. Want vertellen over de honden, de katten, de tuin, Uffelte en omgeving is een heerlijke hobby, waar zeker een gaatje in het programma van Brimstone voor te vinden is.