Archief voor juni 9th, 2008

Hapje eten samen

maandag, juni 9th, 2008

 

Hekverhuizing

maandag, juni 9th, 2008

 

Naast de schuur is plek voor de Brimmobiel. Het parkeerplaatsje kan netjes afgesloten worden met een hek. Alleen gebeurt dat nooit. Veel te lastig, omdat zo makkelijk naar de achtertuin gelopen kan worden. Bovendien staat in een hoekje het Brimstone & Co aanhangertje, de Brimmobiel kan net niet genoeg doorijden.

 

 

De Franse Lelie punten van het linkerdeel van het hek staan leuk bij de pottentuin. Het rechterdeel verdwijnt in de Hulststruik. Die laatste moest gesnoeid worden, een mooie gelegenheid om dat deel van het hek een nuttiger bestemming te geven.

 

 

Het is zeker nog een mooi exemplaar, zonde om het niet beter tot z’n recht te laten komen. Het was snel los en de verhuizing kon beginnen.

 

 

Het vormt nu een afscheiding tussen de ‘nieuwe tuinruimte’ , de plek voor de natuurvijver, en de Brimstone Tuin waar al van alles groeit en bloeit. Het lijkt nu midden in een bordertje in aanleg te staan, maar door de gewijzigde plannetjes verdwijnt die en mag het gras weer zijn gang gaan……………voorlopig. Aan de andere kant van het hek zijn Oost-Indische kers en een klimmende winde geplant, die mogen het hek gaan bekleden deze zomer. Het hek staat los, alleen met de punten in de grond, volgend jaar kan het nog veranderen. Alhoewel Brimstone nu best tevreden is met het hekje zo.