Archief voor augustus 18th, 2008

Op de rol

maandag, augustus 18th, 2008

 

In het weblogwereldje worden zo nu en dan prijzen uitgereikt. Soms gaan daar spannende internetverkiezingen aan vooraf en soms bedenkt iemand een ‘award’ die kwistig wordt rondgestrooid. Brimstone heeft ook een award gekregen en voor dezelfde prijs bovendien nog een nominatie. Best leuk natuurlijk, maar in het stokje doorgeven, want deze prijzenregen is een stokje, had Brimstone niet zo’n zin.

 

 

En toch heeft het een hele leuke kant. De prijswinnaars die wel uitdelen, plaatsen een aantal links op hun log, waardoor de lezers vanzelf weer eens verder gaan kijken en zo weer terechtkomen op andere weblogs. Het verbreedt de horizon.
En voor horizonverbreding is Brimstone altijd wel te porren. Daarom is ze haar blogrol weer eens op gaan ruimen. Alle weblogs die in haar reader staan en dus zeer geregeld door haar worden bezocht staan weer op hun plek. Netjes gerangschikt in door Brimstone bedachte categorieën. Die indeling is wat houtje-touwtje, want sommige weblogs hebben zoveel onderwerpen, dat ze bijna overal wel onder passen. Daarom ook geen namen boven de groepjes logs, die mag de bezoeker zelf bedenken.

 

En de beste, de leukste, de mooiste……….die is er niet. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten!

 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier op blogrol of links bovenaan het weblog onder de Wegwijzer.