Stijl, design en interieur

 

De blogrol is weer eens ge-update, de weblogs die in Brimstone’s reader staan zijn hier ook te vinden. De update betekent dat er wat weblogs zijn verdwenen uit de rij, maar vooral dat er veel zijn bijgekomen.

 

 

Het aantal weblogs over stijl, design en vooral interieur is heel aanzienlijk geworden. Onderwerpen waar het Brimstonehoofd op het moment naar staat. Vroeger kocht ik vaak tijdschriften op dat gebied en kon dan lekker wegdromen bij alle mooie plaatjes. Nu kan dat elke dag door  bezoekjes aan de schitterende blogs. Behalve dromen, zet het ook aan tot plannen maken voor Huize Brimstone & Co.

 

 

25 reacties op “Stijl, design en interieur”

 1. Jetske zei:

  Dergelijke weblogs heel handig i.p.v. de tijdschriften. De laatstegenoemde zijn over het algemeen erg duur en doorspekt met reclame.
  Dus ik begrijp dat er behalve dat er geverfd wordt er vele plannen op stapel staan?

 2. Jalos zei:

  Ik heb er ook een aantal in mijn favorieten staan, erg leuk om af en toe eens te neuzen!
  OT : nog bedankt voor je berichtje dat ik spam had staan ( en wat voor! ) had hem gemist en ook geen notificatie van gehad, normaal verwijder ik het altijd direct als ik ze krijg.
  Het wordt trouwens steeds erger, niet leuk meer. :-(

 3. Margo zei:

  Brimstone, weet je soms of er net als in Blogger een mogelijkheid in WordPress bestaat dat je kan zien wanneer een blog is bijgewerkt?

 4. Brimstone zei:

  @ Margo
  Ik zou het niet weten, maar ik heb er ook nooit naar gezocht. Misschien kun je op een WP-forum die vraag stellen.

  Zelf maak ik gebruik van een reader. Ik heb die van Google, maar er zijn verschillende te vinden op internet.

 5. ArtMus zei:

  Brim ik heb in jou blogroll een aantal hele leuke logs gevonden over huis en tuin inrichting.
  Bedankt!!!!!
  ik ga ze volgen……
  Blij te zien dat ik nog in je blogroll sta.

 6. Miriam zei:

  Oh zeg, maak me niet zo lekker met al die prachtige interieurs…. Het kriebelde toch al weer…. Die slaapkamers, zucht! Ik ga vooral niet kijken! :)
  @ Inbreed van 0% over alle generaties (12 of zo), maarrrrr, dit beeld is niet helemaal goed. Vader komt helemaal uit foundation (ingevoerde wilde katten), inbreed 0% Moeder komt uit showlijnen, inbreed 14% over alle generaties. Samen maken ze toch 0%. Mooie combi, tussen show en wilde kat, die twee. Sunny is ons experimentje. Nadeel van foundation is dat er van alles uit kan komen, je bent absoluut niet zeker van oren, staart en muzzle. We gaan het zien! Bovenal is het een heerlijke dondersteen. En Nate, de kater die eraan komt is zooooooo mooi! Black smoke (yes! ZILVER!) met wit en zwart sikje. Zo’n scheet! Het wordt heel spannend allemaal, maar ik heb mijn clubje nu compleet….. Maar eh, wat mij betreft liever 7 katten dan 7 ondeugende Beagletjes hoor! :) Heb nog likkebaardend het artikel in de Seasons gelezen over de Griffon…. Zucht!

 7. Miriam zei:

  @ Oh ja, en een Billy Bumbler is een karakter uit de Donkere Toren sequel van mijn favoriete auteur Stephen King.(Komt uit Maine en de boeken spelen zich daar gedeeltelijk af) Raad eens waar de namen van de kittens vandaan gaan komen straks? :)

 8. Annette zei:

  Mocht ik me nog eens vervelen, dan ga ik dat rijtje zeker een keer af. Maar voorlopig hou ik het maar bij de jouwe en nog een paar die ik regelmatig bezoek. Samen met bloggen ben ik daar al veel tijd aan kwijt. Wel inspirerend, die interieurideetjes.

 9. tagrijn zei:

  Dit zijn natuurlijk wel heel warme interieurs. Maar ik vraag me af of dat niet dikwijls door interieurzaken in scène wordt gezet.

 10. Jan K. zei:

  Bij het zien van de titel dacht ik even dat je klaar was met het schilderwerk en dat Huize Brimstone een algehele update had doorgemaakt, maar zover is het dus nog niet. Maar met al die ideeën moet het t.z.t. wel goed komen …

 11. klaproos zei:

  prachtige prenten brimstone ze lijken zo uit tidschriften te komen?
  dat is bijzondere fotografie
  groetjes
  klaproos

 12. Annette zei:

  @OT: ik heb weer een virus te pakken. Ik hoest verschrikkelijk. En mijn oor………….Arghhh.
  Maar I’ll survive! Bedankt voor je belangstelling! Lief!

 13. AnneTanne zei:

  Het gaat daar bij jou fantastisch mooi worden geloof ik!

 14. els zei:

  Als jou woonkamer wordt of is als op de eerste foto, nou dan is dat helemaal mijn smaak.

 15. Thérèse zei:

  Jij liever dan ik, dat gedoe. Erover dromen enzo. dat is wel leuk, maar het allemaal in het echt te gaan doen.
  Succes!!

 16. Anneke zei:

  Oh Brim, ik kan hier ook wel uren in wegdromen.
  Oude meubeltjes verven en een mooie creatie mixen,
  we hebben zelf ook onze grenen kast wit gemaakt,
  nu nog op zoek naar oude knopjes.
  Ik heb eens gezien dat ze werden gemaakt van mooie grijze kiezelstenen,
  mooie combinatie,dus ik wacht nog even wat ik er op draai.
  GEWELDIG!!!!!!!

 17. hanscke zei:

  Helemaal verkeerd voor mij. Ik was al een tijd je niet helemaal tevreden meer met mijn inrichting en als ik die mooie plaatjes bekijk ben ik het helemaal niet meer. En het ergste is, ik weet niet eens wat ik zou willen veranderen

 18. Alie zei:

  Het ziet er allemaal prachtig uit. Ik moet ook nodig iets doen aan het interieur, maar ik weet het altijd prachtig uit te stellen. ;-)
  Veel succes, het wordt vast heel mooi.

 19. Alie zei:

  P.s. op je blogrol staat Steffiephotography, maar die bestaat helaas niet meer.

 20. Brimstone zei:

  @ Alie
  Wat jammer. Ik heb de link verwijderd, bedankt voor de tip.

 21. JeeBee zei:

  Leuk, om eens even in jouw blogrol rond te struinen. ‘k Kwam mooie sites tegen die ik zeker nog vaker ga bezoeken.
  Hoe is het met je keukenproject?

 22. Marian zei:

  Aan je blogrol ben ik nog niet toegekomen, maarre. . . . .hangt en staat het al? ;-)

 23. Leidse Glibber zei:

  Wel heel mooie plaatjes he, geeft hoop inspiratie.

 24. Daisy zei:

  Het is echt wegdromen bij deze plaatjes!

 25. Monique zei:

  Enige romantische en warme stijl interieuers, daar begint het wel van te kriebelen:)
  Wij willen ook een heleboel doen, maar eerst verbouwen…

Laat een reactie achter