De electricijntjes

 

Onbegrijpelijk hoe mensen zonder katten ooit een klus in huis geklaard krijgen. In Huize Brimstone & Co staat het kattenduo Georgia en Toubab altijd paraat om een pootje toe te steken. En voor lampen die op Marktplaats zijn gevonden vindt er ook nog een extra veiligheidscheck plaats.

 

 

Aan hun kundigheid hoeft niet getwijfeld te worden, het hangt. Licht boven de grote tafel met dimmer, zodat daar ’s avonds in stijl gedineerd kan worden, maar ook nog eens een werkje gedaan dat wat meer licht nodig heeft.

 

 

In één koop met een bijpassende schemerlamp.

 

 

Dat deel van de kamer is weer een stukje verder af. Nu de kozijnen, de muur bij de ramen en de gordijnen nog, maar die staan al op de hele lange planningslijst.

 

 

En de lamp die in dat hoekje stond heeft direct een andere bestemming. In de zithoek miste nog een lichtpunt, da’s nu ook opgelost.

 

 

Reageren is niet mogelijk.