Drie keer

Mei 2005 betrokken Brimstone & Co de oude Uffelter bakkerij. Aan tuinieren werd toen echt al gedacht, maar dat zou later allemaal komen, eerst de boel voor de honden op orde, dan het huis leefbaar maken voor de mensen.  Nou ja, het Postzegeltuintje was een klein beginnetje.  Daar bleef het voorlopig bij. Het jaar daarop stond er een randje zonnenbloemen aan het hek dat ons landje van de es scheidt, maar daar bleef het bij die zomer.

Pas in 2007 begon de Brimstone Tuin langzaam tot ontwikkeling te komen. Drie kijkjes in de tuin in juni van ongeveer hetzelfde standpunt.

 

juni 2007

 

juni 2008

 

juni 2009

 

6 reacties op “Drie keer”

 1. fluitenkruid zei:

  Dat gaat hier ook zo, eerst de hondjes..
  Leuk hoor om te zien hoe je tuin na jaren hard werken mooier en mooier wordt. Apart zo’n border in het midden.

 2. Hendrika zei:

  De ontwikkeling van de tuin is op deze manier goed te volgen: goed idee.

 3. curieuzeneuzemosterdpot zei:

  ongelooflijk wat een metamorphose de tuin meegemaakt heeft!

  het ziet er prachtig en kleurrijk uit, brimstone!

 4. Alie zei:

  Op de eerste foto moest de tuin het doen met aankleding van Gwen, maar dat is nu al lang niet meer nodig. Mooi staat die duizendknoop daar.

 5. Jetske zei:

  Mooi om die ontwikkeling zo nog eens op een rij te zien. Of je beagles het mooi vinden weet ik niet, ik vind het in ieder geval een prachtig geheel.

 6. Marian zei:

  Wat groeit het enorm hè in een jaar tijd, als het er zo pril in staat ziet het er allemaal een beetje zielig uit, maar zodra ze de volle grond tussen de worteltjes voelen gaat het hard! Zeker met die lekkere stevige buitjes van de laatste tijd!

Laat een reactie achter