Natuurlijke make-up

vrucht_van_de_boom_plukken

 

Deze jongen demonstreerde ons hoe je je op een snelle en makelijke manier mooi kunt maken met producten uit de natuur. Het begon met een vrucht van de boom plukken.

 

geopende_vrucht

 

Hij opende de vrucht en wreef de zaadjes fijn. Daardoor werd de mooie pluizige vrucht een doosje met rode kleurstof.

 

gezicht_opmaken

 

En met die kleurstof kan je alle kanten op, gestifte lippen, een stip en een streep hier en daar, maar net wat de mode of je smaak is.

4 reacties op “Natuurlijke make-up”

 1. 1

  Het kan zo maar door gaan voor Oranje en dat komt mooi uit vandaag. Ik heb even al je logjes gelezen (zo weken niks, zo elke dag een paar) en het was de moeite waard. Wat is het daar fantastisch mooi. Die zee…………………*zwijmel* . En ik kan daar wel een handeltje in wc-papier beginnen dus. Ligt dat niet standaard in je hotelkamer of was het meer voor onderweg? Je bent toch maar een geluksvogel, dat je zoveel prachtige plekken van deze aardbol ziet. Waar zit een schildpad zijn/haar hart? Ik kon het niet ontdekken op de foto.

 2. 2
  Brimstone

  @ Annette
  Ik heb je een mail gestuurd met een deel van de foto van het schildpadbord op oorspronkelijk formaat. Daarop kan je zien dat een schildpad wel degelijk een hart heeft :-)

  En de zee daar is echt zwijmel, zwijmel. Bij het hotel was een beach bar op een uitstekende koraalrots, ik kon daar tijden zitten (met een heerlijke kop Afrikaanse koffie) en dan alleen maar kijken naar de zee. En dan ’s avonds vanaf het strand de opkomende bijna volle maan, die over het water schijnt. Die beelden, dat gevoel, vergeet ik nooit meer.

  Ha, ha, ja hoor in het hotel hadden we gewoon wc-papier, het ontbrak ons daar aan niets. Dit bord was een reclame uiting van een winkelier in het dorpje. Ik vond het vooral grappig dat na de zeer uiteenlopende opsomming van z’n waar ook nog ‘and other stuff’ werd vermeld.

 3. 3

  Heb je nog wat van die vruchten meegenomen?
  In dat geval verwachten we natuurlijk nog wel een foto van jou met dergelijke make-up … ;-)

 4. 4

  Niet alleen de vrucht is pracht, de jongen mag er ook zijn, wat een schoonheid. En wat leuk dat je zulk contact hebt met de bevolking, zo kom je nog eens wat te zien.


Een reactie plaatsen