Meespelen

meespelen_1

 

Ze zouden op een grote gong kunnen slaan, een bel luiden, er zijn allerlei manieren om te laten weten dat het diner opgediend kan gaan worden. In hotel Ras Nungwi hadden ze daar iets echt origineels voor bedacht, elke avond om klokslag acht uur werd er op de drums gespeeld. Ik keek er steeds reikhalzend naar uit, niet omdat ik zo hongerig was, maar door het geweldig leuke en opzwepende drumspel, er werd vaak een hele show van gemaakt.

En toen werd ik zomaar op een avond uitgenodigd om mee te spelen. Nog nooit gedaan, niet even kunnen oefenen, gelijk meedoen…………een prachtige ervaring. Dit was m’n eerste keer, maar zeker niet de laatste. Ik weet dat je in Gambia, en daar komen we dit jaar vast nog wel, mini-cursussen djembe spelen kunt volgen. Dat ga ik zeker doen, ik heb de smaak te pakken.

 

meespelen_2

5 reacties op “Meespelen”

 1. 1

  Mijn kleinzoon zit, gewoon hier in Drenthe, op djembé-les en hij doet het heel goed. Er was onlangs een publieke les, waar opa’s en oma’s (en ouders) ook mee mochten doen. Ik heb er bewondering gekregen voor die leerlingen: het is nog niet zo simpel om al die ritme’s en slagtechnieken onder de knie (duim?) te krijgen…

 2. 2
  Marian

  Kun je lekker bijverdienen in de hal van Utrecht CS (gniffel)
  Het is je vast gelukt om er wat fatsoenlijks uit te krijgen, je lijkt me een natuurtalent!

 3. 3
  Jetske

  Op de foto’s lijkt het net alsof je het al jaren doet.

 4. 4
  Jan K.

  Dat lijkt me een geweldige ervaring.

 5. 5
  Alie

  Echt weer wat voor jou. Je maakt ook van alles mee. Heel leuk.
  http://www.alipo.web-log.nl


Een reactie plaatsen