Tamara’s

zithoek

 

Gerrit Zalm belde: “Joh, ik weet toch niet waar ik al die schilderijen van Dirk moet ophangen”. We hebben hem uit de nood geholpen en twee werken overgenomen.

Geintje natuurlijk, want wij hebben slechts reproducties van het werk van Tamara de Lempicka in de huiskamer hangen. La Belle Rafaelo, boven de tv hadden we al een week of zes. Adam and Eve, boven de twee kastjes, is vandaag gekomen. Het inlijsten had nogal wat voeten in de aarde.

De kamer inrichten met Art Deco accenten vordert gestaag. We zijn natuurlijk nog niet klaar, maar deze tussenstand stemt ons al heel tevreden. Over de afzonderlijke schilderijen, kasten, beelden en serviesdelen volgen in de loop van de tijd nog meer logs.

9 reacties op “Tamara’s”

 1. 1

  ‘n Fraaie stijlkamer.

 2. 2

  Ik dacht echt even toen ik de foto zag: ‘zo, dat is niet verkeerd’. Ook al een De Lempicka-fan? Ze staan ook erg mooi in dit Art Deco interieur. Hoe krijgen jullie dat allemaal bijelkaar ‘gescharreld’? Geweldig.

 3. 3

  Bijzondere en mooie inrichting.
  Nu nog even afwachten hoe het bezoek reageert op jullie nieuwste aanwinsten. Sommige mensen voelen zich daar heel verlegen onder.

 4. 4
  Brimstone

  @ Tagrijn
  Behalve de reproducties, ’scharrel’ ik alles bij elkaar via Marktplaats.

  @ Jetske
  Het is veel bloot, da’s waar. Maar als bezoek daar verlegen onder wordt zitten we daar niet zo mee. Het is oud, kunstzinnig bloot, misschien scheelt dat :-)

 5. 5

  dat ziet er knus en gezellig uit, brimstone!

 6. 6

  Lief dat je Gerrit uit de problemen wilt helpen ;-)
  De schilderijen komen helemaal tot hun recht.

 7. 7

  Dit is de foto en nu de verhalen achter de spullen!! Kan niet wachten.

 8. 8

  Dat wordt al gezelliger bij jullie, heerlijk die blote ‘rubens’ vrouwen van Tamara.

 9. 9

  Dat wordt de verwarming een tandje hoger Brimstone, anders vatten de dames kou ;-)


Een reactie plaatsen