Ringenhunt

ringendoosje

 

Vroeger was ik gek op rommelmarkten. Ik stond er zelf ook geregeld met een kraampje. Nu is daar Marktplaats voor in de plaats gekomen. Mijn verzameling antiek en Art Deco Société Céramique serviesgoed heb ik er voor het grootste deel bij elkaar gescharreld. Speurtochten naar Art Deco meubilair, lampen,  boekensteunen en meer frutsels verlopen ook heel succesvol.

 

ringen

 

Tijdens die Marktplaatstochten valt je oog natuurlijk ook op die dingen, die je eigenlijk niet zocht, maar toch ook wel heel aantrekkelijk zijn. Zo heb ik me al laten verleiden om op (veel) armbanden en kettingen te bieden. Ik heb nu twee goed gevulde laden met sieraden voor elke gelegenheid.

 

flonkering

 

Sinds kort ben ik in de ban van de ring. Ik ontdekte dat er prachtige ringen werden aangeboden. Al jaren droeg ik die niet meer, behalve m’n trouwring. Het is een herontdekking, ik draag ze weer met plezier. En de prijzen zijn zo dat je echt op ringenjacht kan zonder je bankrekening te minimaliseren.

6 reacties op “Ringenhunt”

 1. 1
  Hendrika

  Ik heb helemaal niets met sieraden: ik word er koud nog warm van :~).

 2. 2

  Terwijl ik je logje lees bedenk ik me dat mijn ringen nog in de kast liggen. Deze doe ik altijd af tijdens mijn werkdagen en doe ik weer om als ik vrij ben. Vandaag dus vergeten.
  Marktplaats is dus voor jou een gouden greep…..ik bedoel zilveren greep. :-)

 3. 3

  Ik vind sieraden erg mooi maar wordt kriegel van een ring om mijn vingers, die beland na een half uur dragen in een tas of ergens anders.
  Mooie kleuren heb je ertussen, tijgeroog of barnsteen?
  Roos en ik hebben destijds de ring van Atlantis gekocht, heel apart, er gaat echt een werking vanuit.

 4. 4

  Ik ga gelijk kijken. Ik draag altijd ringen. En toevallig kreeg ik gisteren een foto van mijn moeder als 16-jarig meisje en die had om precies dezelfde vingers precies dezelfde ringen als ik. Vind je dat niet bijzonder??? En het zijn geen trouw- of verloveingsringen, want dat zou niet zo toevallig zijn. We hebben dezelfde smaak!

 5. 5

  Prachtige vondsten Bromstone;-)) die kleuren van barnsteen of tijgeroog vind ik fantastisch- heb er ook een paar, maar nooit om….

 6. 6

  Hallo Brim,

  Lang time no see zeg.
  Inmiddels kan er weer gereageerd worden bij jou zie ik.

  hmmmm zo`n jacht naar schatten is een goed idee zeg.


Een reactie plaatsen