Back to Africa

kaart_tanzania

 

Er moeten nog heel wat logs over mijn laatste reis naar Gambia en Senegal komen. Toch zoemt het in Huize Brimstone & Co al weer van de reisplannenmakerij. Begin volgend jaar gaan we samen een reis maken door Kenia en Tanzania. Vandaag is de boeking de deur uitgegaan.

We vliegen van Amsterdam naar Nairobi. Om daarna een paar dagen in het park Masai Mara in een Masaidorpje te verblijven, waar Gijs zijn vijftigste verjaardag zal vieren. Daarna steken we de grens over naar Tanzania, om eerst naar de oevers van het Victoria Meer te gaan en daar te kijken bij de vissers. En dan wordt het wild spotten in wel vier verschillende parken: Serengeti, Ngorongoro krater, Lake Manyara, Tarangire. Tot slot gaan we nog een paar dagen chillen op Zanzibar om dan weer via Nairobi naar Amsterdam te vliegen.

Voor onze honden- en kattenspul gaat goed gezorgd worden, dus we kunnen met een gerust hart naar de roots van de mensheid.

 

foldercollage_kenia_tanzania

13 reacties op “Back to Africa”

 1. 1

  De voorpret is al heerlijk. Wat een heerlijk vooruitzicht.
  Wat fijn dat jullie goede oppas hebben. En dat jullie daar samen de vijftigste verjaardag van Gijs kunnen vieren.
  Volgens mij houden jullie heel veel (evenals Willem Alexander en zijn opa) van Afrika.

 2. 2
  Brimstone

  @ Jetske
  (evenals Willem Alexander en zijn opa)
  Dat had je nou niet moeten zeggen ;-)

 3. 3

  dat gaat een ongelooflijk mooie reis worden, brimstone!!

  ik tel mee af met jou .. ;-))

 4. 4

  Jullie hebben wat om naar uit te kijken zeg.

 5. 5

  wowwwww…heerlijk joh. Ik benijd jullie hoor. Wij bezochten ook diverse parken in Kenya, w.o. Masai Mara. Heel indrukwekkend, maar met name de game drives waren overweldigend. Ik zou zo weer willen. Zo boeiend en leerzaam en mooi en vertederend en..en… pfoeoeoeoee !!! Heerlijk vooruitzicht, Brimstone

 6. 6

  Ik kijk nu al uit naar je reisverhaal en de ongetwijfeld weer mooie foto’s.

 7. 7
  Hendrika

  Ik sluit me aan bij de woorden van Jan K. ;~). Het lijkt me een fantastische reis.

 8. 8

  Wat gaaf! Ik zou zelf niet willen, maar het lijkt me wel een waanzinnig mooie ervaring.
  Je hebt groot gelijk dat je het doet. Hebben wij trouwens ook weer wat om naar uit te kijken:
  jouw foto’s. Ik weet ook waar jouw hart ligt! :-)

 9. 9

  Ook dat belooft weer een geweldige reis te worden. Ik denk dat jullie er nu alweer naar uitzien. Maar dat eilandje rechts (Mafia eiland) zou ik maar laten liggen…

 10. 10

  Wat een geweldige reis en prachtige foto’s. Ben zeer benieuwd waar mijn zoon en schoondochter mee thuiskomen. Die verblijven op dit moment ook aan de andere kant van de wereld: Nepal en daarna Thailand.
  Nog bedankt voor je reacties op mijn log.
  groetjes, Janny

 11. 11

  Wat een fantastisch reis hebben jullie gepland.
  Dat word weer fotograferen!!!!!

 12. 12

  Oh, wat lijkt me dat geweldig. Ik zou dat heel graag willen. Ik denk dat wij de komende jaren nog eens door Zuid Sfrika trekken, omdat ik daar in mijn jeugd heb gewoond, maar ook de reis die jij gaat maken zou ik graag eraan vast plakken. Hoe doen jullie dit? Georganiseerd of eigen houtje?

 13. 13
  Brimstone

  @ Margo
  Het wordt voor ons georganiseerd. En dan trekken we met z’n tweetjes met gids en kok. Om het op eigen houtje te doen, daarvoor is onze kennis van dat deel van Afrika nog te gering. Als het nou Gambia was, dat zou ik nu wel aandurven om het zonder reisbureau te doen.


Een reactie plaatsen

«« Moskee  ∞  Strandgasten »»