Hakuna matata

people

 

De verhalen over onze geweldige reis zo’n twee maanden geleden zijn op dit weblog als een nachtkaarsje uitgegaan. Op het ogenblik heb ik het zo druk met tuin, honden, studie en werk, dat er geen tijd meer overblijft om het weblog  ook nog aandacht te geven. Dat komt wel weer, want ik vind het erg leuk om te doen.

De reis zelf is nog geen dag uit onze gedachte geweest. Ik ben dan ook erg blij dat het fotoalbum nu volledig is. Het is leuk om het ‘de hele wereld’ te laten zien, maar voor ons zelf is het ook fijn om naar te kijken, elke keer beleef je het opnieuw.

Ook even kijken? Volg de link: Hakuna matata

9 reacties op “Hakuna matata”

 1. 1
  Hendrika

  Wij vrouwen kunnen altijd goed ‘multitasken’, maar er zijn grenzen aan natuurlijk. Goed, andere prioriteiten gaan voor bloggen: als je af en toe maar een teken van leven geeft ;~). Als ik tijd heb, zal ik de foto’s bekijken.

 2. 2

  Als ik de foto zo zie dan kan ik me voorstellen dat het een geweldige belevenis is.
  De kwaliteit van de foto’s in je Picasa album vind ik minder goed dan op je weblog. Heeft dat een bepaalde oorzaak?
  Op sommige foto’s waar Gijs op staat te fotograferen, leek het even of prins Bernhard weer in Afrika was. ;-)
  Succes met de tuin, honden, studie etc. En loop jezelf niet voorbij.

 3. 3

  Ik had je gemist maar begrijp helemaal dat je met andere dingen bezig bent. Dat ga ik nu eens onderzoeken :-)

 4. 4

  prachtig land met heerlijke mensen!
  het rood is een erg opvallende kleur? :-))

  hakuna matata, brimstone! :-))

  tot gauw,

 5. 5

  Ik word al blij van die titel. Hakuna Matata lees ik en hup: ik zit te zingen. Ik vond het één van de leukste liedjes uit de film toen, misschien omdat ik toen leed aan een gebroken hart. Hahaha. Wat onbelangrijk nu allemaal. Leuk om weer wat van je te lezen en ik ga gauw naar je foto’s kijken, hoor. Fijne dag nog en tot gauw.

 6. 6

  Wat een enorme fotoserie, Brimstone.
  Ik heb de eerste 100 foto’s bekeken. Binnenkort kom ik nog wel eens terug om de draad weer op te pakken bij de drinkende leeuwenfamilie.
  De reorganisatie op je werk zal ook voor jou wel gevolgen hebben, neem ik aan.
  En in de tuin is vast ook werk zat.

 7. 7

  Ik heb heerlijk de tijd genomen om van deze fantastische serie volop te genieten en aldus heimwee te krijgen. Dit soort ervaringen zijn onovertrefbaar en gelukkig ook onuitwisbaar. Heerlijk, dankjewel

 8. 8

  Ik heb al die prachtige foto’s bekeken. Wat geweldig dat je het wild allemaal zo van dichtbij hebt kunnen fotograferen. Was natuurlijk in een park, maar dan nog. Benieuwd wat er nog meer in het Afrikaanse vat zit wat betreft verhalen.

 9. 9
  Marian

  Gelukkig! Hieruit blijkt dat je ook maar een mens bent ;-)
  Het is toch een beetje komkommertijd op de meeste logjes, wat maakt het uit joh,
  daar doen we niet moeilijk over hoor.
  Ik verwacht natuurlijk wèl eerdaags een tuinlogje, al zijn het alleen maar wat foto’s,
  want wat groet alles hard hè!


Een reactie plaatsen