Smile you’re in The Gambia

muziek_op_het_strand

 

Gister teruggekomen van een weekje Gambia. Na Kenia en Tanzania wilde Gijs weleens weten of Gambia hem ook zou bevallen.  Nou, dat is het geval. Zelfs zo goed, dat de volgende reis naar dit geweldige, kleine west-afrikaanse land vandaag al is geboekt. Over een half jaar vieren we daar onze trouwdag.

De afgelopen week was gevuld met muziek, vrolijke mensen, mooie tochten (zelfs een middag Senegal) en heel veel plezier. Aan het fotoalbum wordt gewerkt. Op dit weblog alvast een impressie.

 

smile_1

smile_2

9 reacties op “Smile you’re in The Gambia”

 1. 1

  Prachtig, prachtig! Ben nu al benieuwd naar de volgende serie!

 2. 2
  Hendrika

  Het ziet er in ieder geval weer kleurrijk uit.

 3. 3

  Het genieten viel blijkbaar niet te verbergen!

 4. 4
  Marian

  Wat een vrolijke boel, logisch met zo’n lekker zonnetje, valt me trouwens tegen dat je niet een beetje meegebracht hebt, was je koffer vol? ;-)

 5. 5

  Het was duidelijk weer een vrolijk en kleurrijk weekje!

 6. 6

  Wat valt dat voor je tegen dat het hier zo koud is. Dat is dan wel extra nagenieten van de foto’s en herinneringen en ook weer het voorutizicht dat jullie binnenkort weer gaan is heerlijk.
  Het plezier straalt van de foto’s af.

 7. 7

  Die dingen om hun voeten moeten ze hier in Nederland gaan verkopen. Dat wordt een echte WK-hit! Wat heerlijk dat je weer in Afrika geweest bent. Het blijft trekken, hé? Is emigreren geen optie? Kijk eens naar buiten………… hahahaha.

 8. 8

  het plezier en de kleuren spetteren weer van het beeld af. Wat leuk toch he en wat fijn, dat jullie keer op keer in de gelegenheid zijn om van dit alles te genieten. En nu al weer je heerlijk verheugen op de volgende reis. Jippie !!!

 9. 9

  Heerlijk zo´n kleurrijk en warme week daar.


Een reactie plaatsen

«« Hakuna matata  ∞  Desktop »»