Bohemian Style

paisley_met_ rood_zwart

 

Het afgelopen jaar heb ik er een nieuwe liefhebberij bij: het combineren van kleding en sieraden tot een eigen stijl. Ik heb er veel plezier in.  Snuffelen op Marktplaats en andere sites naar aparte dingen, natuurlijk tegen een leuk prijsje. En dan combinaties uitdenken. De laatste mode, wat trendy is vind ik niet belangrijk, da’s voor grijze volgmuizen. Inspiratie is er volop op internet, een paar leuke weblog zijn bijvoorbeeld: Advanced Style, anders-anziehen, Style Like U, Fashion for Nerds.

 

groen_met_sjaal

 

Maar nu lijkt mijn stijl toch ergens onder te vallen. Bohemian Style. Ik kwam de term tegen en ben eens gaan googlen. Het is veel jaren zestig, vintage, doen waar je zin in hebt, artistiek, lak aan wat een ander er van vindt, veel en grote sieraden, cowboyschoenen, spullen uit niet-westerse culturen en allerlei andere leuke dingen. Ik vond het wel grappig dat ik op mijn googletocht ook allerlei stijlboeken met ‘voorschriften’ tegenkwam, tsja en daar gaat het nou weer net niet om. Voor mij is belangrijk dat mijn Bohemian Style vooral Brimstone is.

 

paars_met_zwart_gilet

4 reacties op “Bohemian Style”

 1. 1
  Hendrika

  De Brimstonelook misstaat je niet :~). Haha, ben je toch weer in een hokje te plaatsen.

  Even kijken of reageren lukt. De laatste reacties van mij mag je allemaal verwijderen, het waren allemaal tests om te kijken of het wil of niet. Soms lukt het, soms ook weer niet.

 2. 2

  Ik vind het hartstikke leuk! Zelf zou ik het niet durven (ik val al genoeg op), maar het lijkt me zalig om je van de hele wereld niks aan te trekken en te doen wat je zelf mooi vind. Maar een grijze muis ben ik niet, hoor. Ik vind vooral je sieraden prachtig. Supergaaf!

 3. 3

  Voor zover ik Brimstone ken, vind ik dit wel helemaal Brimstone. :-)

 4. 4

  Dus Bohemian-Brimstone-Style.
  Apart en gedurfd. Staat je goed.
  Het borduurwerk op de achterzijde van het groene vind ik zo mooi, alleen maakt groen je wat flets (of de zon was te fel).


Een reactie plaatsen

«« Slaap  ∞  Umberto is bang »»