Tijd voor de tuin

een_wildernis

 

De tuin is dit voorjaar een beetje een stiefkindje geweest, steeds was er wat, waardoor alle beschikbare tijd zomaar weer op was. Maar gister zijn we er aan begonnen.

 

aan_de_slag

 

Gijs is de graspaadjes te lijf gegaan en Brimstone heeft zich op het onkruid in de borders gestort. Vandaag gaan we verder met het zetten van de puntjes op de tuin-i .

 

onder_de_boompjes

 

Maar het resultaat van gister mag al gezien worden.  Nu komt de nieuwe afscheiding met de weg ook mooi uit.  Over het nieuwe hek met de heidematten ben ik erg tevreden. Het oogt veel natuurlijker en zachter dan de houten schutting die er stond.

 

tuinoverzicht

 

Het gammele hek, rechts op de foto, wordt komende week vervangen. Ik vind het best spannend hoe dat weer het totaal van de tuin zal veranderen.

6 reacties op “Tijd voor de tuin”

 1. 1

  Oh ik ben heel erg benieuwd, zou graag mee helpen wroeten maar als ik nu alleen al buk dan komen de hoestbuien dus los ;-)

  Oh en ik kom het even brengen: OT:

  @Brimstone, I know, woensdag komen de andere 8 in het tweede grote debat, zelfde opzet, zelfde net, zelfde tijd, duurt net zolang, maar dan de andere 8 die dus geen kans krijgen om met deze 4 in debat te gaan….

  Alleen DAT al…

  Maar voor nu, heel veel plezier in de tuin!

  XXX

 2. 2

  Eendracht maakt macht, zo blijkt maar weer, want met z’n beiden kunnen jullie die tuin goed de baas.
  Jullie zijn goed opgeschoten gisteren, met die puntjes komt het vast ook wel goed vandaag.

 3. 3

  Gelukkig dat ik weer kan reageren. Ik had met een brok in mijn keel een stuk geschreven over je zielige hondje en toen ik op “verstuur” gedrukt had kreeg ik een foutmelding. Ik kon het niet nog een keer zo op schrijven als ik het gedaan had, dus toen liet ik het er maar bij. Maar geloof me: ik leefde heel erg met je mee.
  Heb je dat van je kledingstijl wel gelezen of was die reaktie ook niet aangekomen? Ik vond je er wel mooi uit zien. Heel apart. Ik wil zelf niet opvallen door mijn kleding, want ik van al genoeg op. Ik wil weleens een grijze muis zijn, maar of dat ooit gaat lukken?????????? En nu je tuin! Mooi geworden. En wat kan je meer wensen dan een mooie tuin op een zonnig Pinksterweekend? Niks toch? :-)

 4. 4

  Met zo’n grote tuin lijkt me altijd wel iets te doen. Ik vind alleen dat er weinig bloeit bij je, komt dat nog?

 5. 5
  Jetske

  Iets ontwerpen en opnieuw aanleggen dat is nog wel motiverend en erg leuk. Maar het onderhoud kost ook tijd en verdwijnt soms op de achtergrond.

 6. 6

  Zal het nu eens weer proberen met URL.


Een reactie plaatsen