Hek weg

Afscheiding_wegkant

 

 

 

Aan de voorkant van Huize Brimstone is het vorige jaar aangepakt. Niet lang daarna is ook de omheining aan de kant van de weg helemaal vernieuwd. Betonvlechtwerk met heidematten. Ziet er nog wat kaal uit, maar de groei zit al aardig in de verschillende klimplanten, die er weer een groene wand van gaan maken.

Vandaag is begonnen met de andere twee kanten van ons terrein.

 

 

 

 

 

 

 

snoeihout

 

Vandaag is eerst van alles weggehaald om wat nieuws op te bouwen. En dat geeft weer een gigantische berg snoeihout.

 

een zichtbare_schuur

 

Ineens is de zijkant van het huis in z’n geheel zichtbaar. Het  oprooien van de brede en dichte haag geeft enorm veel licht in de hondenkamer.

 

ruimte_erbij

 

Een kijkje vanaf de andere kant. Dit was een smal paadje en ineens een enorme ruimte. Dit gedeelte gaat bestraat worden.

 

tuin_zonder_hek

 

En ook het rommelige houtje-touwtje-hek, dat de tuin scheidde van de es is weggehaald. Doet even vreemd aan zo’n onbegrensde tuin.

 

betonvlechtwerk

 

 

 

 

 

Aan alle twee de kanten, waar nu aan wordt gewerkt, komt ook dit betonvlechtwerk.  Bij de tuin aangevuld met half  hoge heidematten. De andere lange kant blijft kaal, alleen het vlechtwerk. Nou ja, kaal, wel met allerlei klimmers er tegenaan. Maar luchtig, het licht wat nu binnenvalt, willen we na één middag al niet meer kwijt.

 

 

 

 

 

 

 

 

fotograaf_Brimstone

 

Brimstone blijft het allemaal volgen met de camera, zodat na deze ‘kaalslag’ ook van het opbouwwerk een verslag kan volgen.

Reageren bleek weer niet mogelijk, ondanks de serververhuizing. Er is nu iets aan de instellingen gewijzigd waardoor het probleem wellicht wel verholpen is. Ondervind je problemen laat het mij dan weten, dan zoeken we verder: brimstone@artisticunderground.nl

6 reacties op “Hek weg”

 1. 1

  25 jaar ongetemd groen-woeker in een dag te niet gedaan; zal even wennen zijn

 2. 2

  Er werd weer heel wat werk verzet in Huize Brimstone. Maar dan héb je ook wat.

 3. 3
  Jan K.

  Kijk eens aan … ik kan hier alweer reageren, maar dan wel zonder url … :-)
  Er is duidelijk op diverse vlakken weer hard gewerkt bij Huize Brimstone vandaag.

 4. 4

  Veel licht is heerlijk om te fotograferen. Groen tegen het hekwerk en het ziet er fantastisch uit.

 5. 5

  Lekker al dat licht, jullie hebben weer hard gewerkt maar daarna is het genieten geblazen. Mijn reactie van de vorige post was dat je helemaal staat te stralen in die mooie jurk, Leuk! groetjes Jannet

 6. 6

  Zulke projecten kun je met veel plezier volgen, vind ik altijd.


Een reactie plaatsen