Archief voor de ‘Katten’ Categorie

Little Sparta

zondag, mei 17th, 2009

Grappig en herkenbaar.

 

Als kat en hond

zondag, mei 17th, 2009

Georgia en Iris

 

Georgia is dikke maatjes met verschillende Beagles, Caitlin en Gwen. Maar enige toenaderingspogingen tot Iris had ik haar nog nooit zien maken. Iris doet meestal of de katten lucht zijn en in een goeie bui beschouwt ze hen als  vreemde wezens die nou eenmaal ook in huis leven.

Ik wilde net naar bed gaan en toen zag ik dit…………….Georgia en Iris samen in het meest favoriete hondenmandje! Lag Georgia er al en is Iris er ondanks dat ook gaan liggen of is dit het begin van ‘we vinden elkaar toch wel aardig’?

 

De electricijntjes

zondag, maart 1st, 2009

 

Onbegrijpelijk hoe mensen zonder katten ooit een klus in huis geklaard krijgen. In Huize Brimstone & Co staat het kattenduo Georgia en Toubab altijd paraat om een pootje toe te steken. En voor lampen die op Marktplaats zijn gevonden vindt er ook nog een extra veiligheidscheck plaats.

 

 

Aan hun kundigheid hoeft niet getwijfeld te worden, het hangt. Licht boven de grote tafel met dimmer, zodat daar ’s avonds in stijl gedineerd kan worden, maar ook nog eens een werkje gedaan dat wat meer licht nodig heeft.

 

 

In één koop met een bijpassende schemerlamp.

 

 

Dat deel van de kamer is weer een stukje verder af. Nu de kozijnen, de muur bij de ramen en de gordijnen nog, maar die staan al op de hele lange planningslijst.

 

 

En de lamp die in dat hoekje stond heeft direct een andere bestemming. In de zithoek miste nog een lichtpunt, da’s nu ook opgelost.

 

 

Scherven

donderdag, februari 26th, 2009

 

Scherven brengen geluk. Nou mooi niet, Georgia en Brimstone waren helemaal niet blij toen de mooie sauskom Fernande rood zo uit de verpakking kwam. Dat wordt lijmen en dan brengt ie, met de juiste kant voor in de kast, misschien toch nog wat plezier.

 

 

Raamwacht

woensdag, februari 25th, 2009

 

 

 

Relax

dinsdag, februari 24th, 2009

 

Aaaaiii…………………

maandag, februari 23rd, 2009

 

Kussenkatten

zaterdag, januari 10th, 2009

 

Op de grote tafel in de huiskamer ligt een kussen voor de katten.  Ze maken er graag gebruik van om te slapen of zomaar vanuit een luxe positie naar buiten te kijken. Toen Toubab nog een kitten was, pasten ze er met gemak samen op, nu is er net te weinig plek voor Georgia’s kontje.

 

 

Georgia vindt het niet erg. Het blijft gezellig zo met z’n tweetjes.

 

 

Bovendien gaat het zwarte duveltje toch weer gauw op zoek naar kattenkwaad, dan heeft ze het kussen weer voor zich alleen.

 

Inzitten

zondag, december 28th, 2008

 

De Kärcher was al ettelijke keren opgeknapt met nog werkende onderdelen van zijn voorganger.

 

 

Maar gistermiddag gaf ie definitief de pijp aan Maarten. Een gebeurtenis van het formaat rampje in het huishouden van Brimstone & Co.

 

 

Gelukkig had Karwei ze op voorraad. Een mooie nieuwe gele Kärcher kon zijn intreden doen.

 

 

En er was gelijk iemand zo bereidwillig om hem even in te zitten. Nou is ie klaar voor gebruik.

 

Kusje

zaterdag, december 27th, 2008

Toubab en Gwenneth