Voor Moederdag

 

Goed idee: geef een muskietennet cadeau voor Moederdag. Nee, niet aan je eigen moeder………..maar aan een moeder in een ontwikkelingsland. Zodat zij haar kinderen kan beschermen tegen malaria. Want kinderen onder de vijf jaar en zwangere vrouwen zijn het meest kwetsbaar. Voor slechts € 6,- koop je een muskietennet, dat vier jaar lang gebruikt kan worden.

Koop er een in de webwinkel van Plan Nederland

 

8 reacties op “Voor Moederdag”

 1. Jan K. zei:

  Aafje is net met een moederdagbloemetje onderweg. Dat moet maar een dagje eerder, want morgen is het tenslotte háár moederdag …
  Maar ik vind dit wel een heel aardig initiatief, sprak hij, met de schuifdeur open en de hordeur dicht … Kortom: ik gooi het hier straks even in de groep. :-)
  Dank voor deze aardige tip en goed weekend, Brimstone.

 2. Annette zei:

  Wat een leuk idee. Ik heb geen moeder meer, geen schoonmoeder en ben zelf geen moeder. Maar op deze manier kan ik aan die moeilijke dag toch nog een bijzondere draai geven. Ik ga het doen! Bedankt voor de tip.

 3. Jetske zei:

  Een goed initiatief. Wij hebben al zoveel en we hebben het al zo goed.
  Ik heb er gelijk één besteld.

 4. curieuzeneuzemosterdpot zei:

  dat is een prachtig initiatief, brimstone!

  wat is nu € 6,00?
  in afrika .. een mensenleven?

  ook voor jou een mooie moederdag,

 5. Esther zei:

  Mijn moeder leeft niet meer maar zou blij geweest zijn met het feit dat ik nu wat muskietennetten besteld heb. Bedankt voor de tip!

 6. Marian zei:

  Goed idee!
  Maar je hebt toch zeker nog wel iets voor je moeder gekocht? ;-)

 7. Eveline zei:

  Dat vind ik nou nog eens een super idee!!!

 8. Miriam zei:

  Is me uit het hart gegrepen Brim. Bij Novib kun je ook op deze manier cadeaus geven. Zo hebben we al verschillende tomen kippen, een geit, een waterpomp en schoolspullen cadeau gedaan/ gekregen. Super toch! Want wat zijn wij rijk in dit land!

Laat een reactie achter